Ταυτότητα

Η εταιρεία ΚΑΚΚΑΡΟΣ ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται από το 1988 στους χώρους των ηλεκτρο-βιομηχανικών ειδών, συστημάτων αυτοματισμού, εξοικονόμησης ενέργειας, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας καθώς και σε εμπόριο εργαλείων κάθε επαγγέλματος.

Με αγάπη προς το αντικείμενο, συνέπεια στις ημερομηνίες παράδοσης, τεχνογνωσία και πραγματικά φιλική εξυπηρέτηση, κατάφερε να ξεχωρίσει στην Λέσβο και να φτάσει στην δυναμική σημερινή της θέση.

Σήμερα στεγάζεται σε σύγχρονο ιδιόκτητο κτίριο το οποίο είναι εντελώς αυτόνομο ενεργειακά (Φωτοβολταϊκά και Ανεμογεννήτριες) και διαθέτει όλους τους χώρους και τα εμπορεύματα τα οποία δεν θα βρείτε πουθενά αλλού στο νησί της Λέσβου.

Για ακόμα καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρεία διαθέτει και δεύτερο κατάστημα στην Καλλονή (κέντρο) της Λέσβου το οποίο και αυτό διαθέτει πλήρη γκάμα από όλα τα προϊόντα.

Η διαρκής ενημέρωση και κατάρτιση των ιδιοκτητών και του προσωπικού από εκθέσεις και σεμινάρια του κάθε κλάδου, έχει σαν στόχο την πάντα πληρέστερη, αξιόπιστη, λειτουργικότερη και συμφέρουσα λύση σε κάθε ανάγκη των πελατών της εταιρείας.

Μεγάλες εταιρίες όπως η AEG Professional την έχουν επιλέξει ως αποκλειστικό αντιπρόσωπο στο νησί της Λέσβου και εκτός από τα ίδια τους τα προϊόντα την έχουν εξουσιοδοτήσει να προσφέρει άμεσο service και επισκευή σε αυτά